ENTRY | ABOUT | THEM | FAMILY

Jiehah :D Jie for short :)you guys oso can call me Monstah :) currently fifteen :) Still studying at Sanzacian :) Family | Friends :]


Little note

-Please put your blog url.
-I will never accept email or advertisement
-No harsh words
Put your cbox codes here. 250px X 200px.

Update :]

cough :(

cough :(
written on Thursday, 27 June 2013 @ 20:22 ∞ 0 candies

sakit dada makin teruk kebelakangan ni :( actually slalu sakit dri form 1 ba lgi ni. tpi ndktau pulak boleh smpai teruk mcm ni :( smpai batuk darah :( smalam time calling sma kash ttiba sakit :( sngat sakit. msti blum ada yg tau siapa kash ni kan. later describe about my fav boy ni :') time calling sma dia, ada juga batuk2 tpi batuk bsa2 jak. tpi sumpah time batuk tu dada and kerongkong aku ni rsa mcm mw tkluar :( gilaaaa la ba sakit dia :( and dia pun ada tnya juga ok ka ndk. ndkan la ak mw bgtau dia yg aku ndk ok kan. nanti risau pulak dia. ckp jak la ok :') the next morning, dada ak btul2 sakit :( sangaatttttttttttt sakit :( and ttiba ak batuk non stop :/ batuk pnya batuk skali tkluar darah :''''''( ya allah pnya ak men tkjut :( ak direct tduduk and nangis :'( ak ndktau mw buat apa time tu :'( ak btul2 takut :'( time tu smua orng masih tidur :/ ak direct pgi toilet cpt2 and cuci tgan ak :/ sblum tu smpat juga la ak gmbr tu darah di tgn aku :/ after washing my hands, i call my mom and my dad to tell them what had happened that morning. tapi, ak ndk bgtau yg ak batuk darah :/ gilaaaaa mw bgtau! nanti drng risau, ndk tenang. ndk aku mau :( yg penting ak ada bgtau drng kan. and trus jam 9 pagi tdi pgi H.Q.E sma dorang :') and the doctor said ak mmng ndk boleh buat bnda yg berat like brlari, kna panas trlalu lama and most important jgn tlmpau suka teriak :3 ya la ak di skolah mcm mna kan, suka btul teriak. and mybe batuk darah disebabkan hari guru kmarin :'p ak la pling hyper and kuat teriak :'p menyanyi lgi. naahh kau apa ndk. hmmmmmm apapun wish all the best for me guys :') doakan aku :') thanks.                                                                                                    
          
:'(




Theme by Shin Mi